Животът на Георги Маринов от Пловдив се преобръща  напълно още

...
Животът на Георги Маринов от Пловдив се преобръща  напълно още
Коментари Харесай

Надежда има! Георги продължава да се бори, нужна му е подкрепа, за да проходи СНИМКИ

Животът на Георги Маринов от Пловдив се преобръща  изцяло още преди да навърши 20 години. През 2021 година момчето претърпява тежка злополука и от този момент има спиране на гръбначния мозък Th3-Th4. Сега Георги е на 22 години и към момента е в инвалидна количка. Въпреки всичко не стопира да се бори и да има вяра, че ще успее още веднъж да проходи

През годините той и фамилията му пробваха какви ли не лекувания в целия свят за тяхна сметка, само че за жал – несполучливи. И с доста диалози, компликации и много безсънни нощи откриха лекуване в Банкок, Тайланд, където му дават 85% късмет за цялостно възобновяване, написа

Лекарите са сигурни в триумфа на Георги и имат вяра, че ще се възвърне, тъй като през тези години той не се е отказал и за момент, и не е спирал да тренира, и да поставя старания за възобновяване си.

Георги е учил в СУ " Свети Климент Охридски " в Пловдив, където е съученик с редица юноши на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

В помощ на Георги се оповестиха голям брой пловдивски футболисти, измежду които играчите на ЦСКА - София Станислав Шопов и Християн Петров, както и юношата на Ботев и сегашен футболист на Крумовград Димитър Тонев.

След всичките предходни опити за лекуване, фамилията не разполага с финансовата опция и има потребност от поддръжка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР